Révbérpuszta a rendezvényhelyszín

A Révbéri Csárda légkondicionált, hagyományőrző stílusú termei ideális helyszínt jelentenek esküvőre, keresztelőre, születésnapra, osztálytalálkozóra, vagy akár céges összejövetelre akár 120 főig. Kisebb, meghittebb rendezvényre pedig ott a kiskastély és az előtte lévő grillterasz.

Esküvő és lagzi Révbéren

Pár gondolat, hogy miért érdemes a NAGY NAPot Révbéren eltöltened.

A ceremónia is megtartható itt a helyszínen szabad téren.

A tanya nagy területen helyezkedik el, ahol a köztes időben akár a gyerekek is jól tudják érezni magukat, megnézhetik az állatokat, a parasztházat, de akár az akadálypályát is kipróbálhahták. De a terület bővelkedik fotózásra is nagyon alkalmas részekkel.

A násznép láthatja lovasbemutatónkat is, ez mindenképpen egy egyedi lehetőségnek számít.

Igény szerint lehetőség van lovas, hintós esküvőre, fotózásra.

Vendégvárásra délután lehetőség van hidegtálas állófogadás kérésére, amibe specialitásunk, a kemencés lángos kínálása is beletartozik.

A lagzi fő része, a vacsora az impozáns csárdában kerül megrendezésre. A kínálat teljes mértékben személyre szabott, az ifjú párral egyeztetett étel- és italkínálattal. Mivel minden esküvői vacsora más- és más, ezért egységes árlistát nem tudok kiadni, minden esetben egyedi ajánlat készül a létszám és az igények figyelembevételével.

Ajánlatkérés>>>

Kisebb rendezvények Révbéren

Ha házad/lakásod túl pici, de szeretnél Családoddal, barátaiddal közösen ünnepelni akár szülinapot, névnapot, vagy bármi mást, de ha egyszerűen csak nem szeretnéd, hogy a gyerekzsúr a feje tetejére állítsa otthonotokat, Révbérpusztán a kiskastély és a kerthelyiségében lévő grillterasz a legjobb választás. Ételeket a Révbéri Csárda biztosítja, de igény szerint akár szabad tűzön készült finomságok is rendelhetők. És nem csak a felnőttek kedvében szeretnénk járni, hiszen tudunk olyan finomságokat is készíteni, ami a gyerkőcök ízlésének is megfelel! Nagy népszerűségnek örvend például a kézműves lepényburger, vagy a kemencében sült "pizza", vagyis feltétekkel ellátott kenyérlángos, de még sorolhatnám.

Ajánlatkérés>>>

Révbéri Lovascentrum
H-6320 Solt, Felsőrévbér
+3630/2589714
e-mail: info@revber.hu


Az oldalt készítette:
Nagy Péter