Pusztaprogram

A Vendégeket a lovastanyára általában délelőtt 11 órakor várjuk, ahol pálinkával fogadjuk oket, majd megízlelhetik a kemencében sült tejfölös lángost. Ehhez toroköblítőnek fehérbort és szódavizet kínálunk.

Ezután egy nosztalgikus lovaskocsikázás közben megismerkedhetnek a változatos és csodálatos tájjal.

Ezt követően különféle kézműves bemutatókat láthatnak (patkoló kovács, szőnyegszövő, hímző, fazekas, stb.), miközben a pincében fehérbort és tepertős pogácsát kínálunk.

Egy rövid séta után a parasztudvarban megtekinthetik a tájházat, valamint az őshonos magyar háziállatokat (szürke marha, mangalica, racka, magyar félvér ló, szamár, stb.)

Mindezek után hódolhatnak a gasztronómiai örömöknek, egy igazi kiskun ételekbol álló ebédre invitáljuk a kedves Vendégeket, miközben citerazenekarunk gondoskodik a vidám hangulatról.
Ajánlott menüsor (ha másféle menüsort szeretnének választani, a programár a választott ételsor árának függvényében változik):

A pusztaprogramot lendületes csikósbemutató zárja, majd a Vendégek maguk is kipróbálhatják a lovaglást, szamaragolást valamint a fogathajtást.

Délutáni érkezés esetén a csoportot 12:45-kor pálinkával fogadjuk, majd ebéddel indul a program. Ezt követően a délután a következoképpen alakul:

Ha a csoportnak kevés időáll rendelkezésére, lehetősége van főétkezés nélküli programra is. Ezt a fajta programot elsősorban a szállodahajóval érkezo vendégek szokták igénybe venni.

Fakultatív programlehetőségként vendégeink folklór bemutatót is láthatnak, majd megtanulhatják a csárdás alaplépéseit.

Programáraink megtalálhatók letölthető árlistánkon

Pusztaprogram video: