Révbér a segítségedet kéri!

A Révbéri Lovascentrum az elmúlt évtizedekben nagy népszerűségre tett szert a környékbeliek és a távolabbról idelátogatók körében. Szerveztünk ingyenes eseményeket, mint a Pünkösdi Vigadalom, sporteseményeket, mint a Pusztafutás, ha erre jártak és éppen volt lovasbemutató azt bárki díjmentesen megnézhette, de aki a teljes programra és az igazi kiskun ízekre volt kíváncsi, részt vehetett programjainkon akár csoportosan, akár egyénileg, akár hajóval, busszal, autóval vagy kerékpárral érkezett. Mosolyt csaltunk rengeteg gyerek arcára, amikor hozzánk jöttek ovis vagy osztálykirándulásra. És ezt a tevékenységünket még jó ideig terveztük/tervezzük végezni.

De ezekbe a tervekbe lelerondított a 2020-as év koronavírusos őrülete, és minden igyekezetünk ellenére a lovascentrum soha nem látott válságba került. Erről bővebben itt olvashatsz. Az állam semmi támogatást nem ad, a Széchenyi Turisztikai Kártya követelményeinek NEM felelek meg, sőt még normál kamatozású hitelt sem kaptam.

Ezért most hozzátok fordulok, a segítségeteket kérem!

Biztosan mindenki járt már alapítványi bálban vagy valamely egyesület által szervezett eseményen, ahol támogatói jegyeket lehetett venni. Most én kérlek Titeket, hogy az általunk kiadott támogatói jegyekből vásároljatok, ezzel segítve azt, hogy jövőre is lehessen Pünkösd, meg Szent Iván éji éjszakai tüzes bemutató, vagy akár Pusztafutás, hogy csak párat említsek népszerű eseményeinkből.

A támogatói jegyekről

Bármennyivel támogathatsz, amennyit szívesen és gond nélkül tudsz adni (ez lehet pénz vagy takarmány is). De vannak bizonyos összegek, amelyek felett különböző jövőbeni kedvezményeket kaphatsz. A címletekre kattintva láthatod ezeket a kedvezményeket.

A támogatás teljes összegét honlapunkon folyamatosan frissítve közzéteszem, hogy lássátok, hogyan is állunk. A támogatókról nyilvántartást készítek, és ha azt ő a regisztrációkor nem tiltja meg, nyilvánosan közzé is teszem.

Csak tájékoztatásként írom, hogy 1 havi működési költség egy átlagos hónapban kb. 1,5 millió Ft, ebben van takarmány, munkabér, adó és rezsiköltség. Ez naponta 50 ezer Ft. (Ebben nincs benne az ingatlan bérleti díja, de azt hála a bérbeadó Botykai családnak, a járvány elindulása óta nem kell fizetnünk. Ezúzon is köszönöm ezt a nemes gesztust!)

Ezekből a címletekből többet is lehet váltani, abban az esetben nagyobb kedvezmények várnak támogatóinkra!

>>>Itt tudsz minket támogatni!<<<

Eddig beérkezett támogatások (2020.12.03.16:00), amit hálásan köszönünk minden Támogatónknak!:

695.500,- Ft

150,00 EUR

7 körbála széna, 14 kisbála lucerna, 11 körbála szalma, 1 zsák árpa, 2 zsák kukorica, 20q répa

Támogatók listája:
(a lista nem teljes, mert azoknak a neve nem szerepel rajta, akik nem járultak hozzá nevük közzétételéhez)

Árki István
Bajusz Gábor
Balogh József
Bán Zoltán
Benedek Attila
Boda József
Boros Ilona
Budai Judit
Czigerné Kő Andrea
Czimondor Tamás
Csaplár Károly
Csetneginé Markovics Klára
Csomós Rita
Fábiánné Mészáros Regina
Fövenyessy Gabriella
Fridrich Norbert
Gálné Bohács Erzsébet
Gazsó Miklós
Gubányi Ferenc
Horváth Csaba
Jónás család
Kocsner Gábor
Kozma Lászlóné
Kürtök Attila
Makovits Hajnalka
Mészáros István
Princzné Borbély Zsanett
Simon Evelin
Somogyi Imre
Somogyi Imréné
Szabó-Horváth Edit
Szeleczky Balázs
Szellák Vanda
Thiesz Jenő
Tóth Attila
Tóth Bertalan
Török Imre
Váczi Andrea
Véginé Vajda Judit

 

 

Révbéri Lovascentrum
H-6320 Solt, Felsőrévbér
+3630/2589714
e-mail: info@revber.hu


Az oldalt készítette:
Nagy Péter