Pusztaprogram és borkóstoló a solti "Pincehegyen" ebéddel és vacsorával

Ebben a programban a pusztai életen kívül megismerkedhetnek a solti borkultúrával, amely a Kunsági borvidék egy üde színfoltját képezi. A több száz löszbe vájt pincéből álló hangulatos pincefalucskában a számos hazai és nemzetközi díjjal jutalmazott bortermelők által termelt nedűket kortyolgatva egy varázslatos világba csöppenhet a kíváncsi Látogató.

A csoportot 12:45-re várjuk pálinkával, majd ebéddel indul a program.
Ajánlott menüsor (ha másféle menüsort szeretnének választani, a programár a választott ételsor árának függvényében változik):

Ezután lendületes csikósbemutatót láthatnak, majd a Vendégek maguk is kipróbálhatják a lovaglást, szamaragolást valamint a fogathajtást.

Ezt követően a parasztudvarban megtekinthetik a tájházat, valamint az őshonos magyar háziállatokat (szürke marha, mangalica, racka, magyar félvér ló, szamár, stb.)

Egy rövid séta után különféle kézműves bemutatókat láthatnak (patkoló kovács, szőnyegszövő, hímző, fazekas, stb.), miközben a pincében fehérbort és tepertős pogácsát kínálunk.

Ezután lovaskocsikkal utaznak a solti pincefaluba, ahol egy rövid barangolás után egy helyi borlovag gyertyafény mellett kóstoltatja meg a környék legjobb borait.

A borozás után a Révbéri Csárdába kocsikáznak, ahol a Kedves Vendéget bőséges vacsora várja. Ajánlott menüsor (ha másféle menüsort szeretnének választani, a programár a választott ételsor árának függvényében változik):

Fakultatív programlehetőségként vendégeink folklór bemutatót is láthatnak, majd megtanulhatják a csárdás alaplépéseit.

Ezt a programunkat csak 18 éven flüli Vendégeink vehetik igénybe.

Programáraink megtalálhatók letölthető árlistánkon